5.09010103 "Виробництво і переробка продукції рослинництва"
Освітньо-кваліфікаційний рівень:
молодший спеціаліст
Кваліфікація:
3212 технік-технолог з виробництва і переробки продукції рослинництва
Фахівець
підготовлений до роботи за наступними видами економічної діяльності за
національним класифікатором України "Класифікація видів економічної
діяльності" ДК 009:2005:
Код КВЕД
Назва галузі економіки
ISIC
Група клас
Підклас
Секція А
-
Сільське господарство, мисливство, лісове господарство
А
01 01.1
-
Сільське господарство та пов’язані послуги
01
01.11
01.11.0
Рослинництво
011
01.12
01.12.0
Вирощування зернових та технічних культур
0111
01.13
01.13.0
Овочівництво, декоративне садівництво і вирощування продукції розсадників Вирощування фруктів, ягід горіхів, культур для виробництва напоїв і прянощів
0112
0113
Секція Д
-
Обробна промисловість
D
Підсекція ДА
-
Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
-
15
-
Виробництво харчових продуктів, напоїв
15
15.3 15.31
15.31.0
Перероблення та консервування овочів та фруктів
1513 1513х
15.32
15.32.0
Перероблення та консервування картоплі
1513х
15.33
15.33.0
Виробництво фруктових та овочевих соків Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесених до інших групувань
1513х
1514
15.6.1
15.61.0
Виробництво продуктів борошномельної та круп’яної промисловості, крохмалю та крохмальних продуктів
1531х
15.72
15.72.0
Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах Виробництво готових кормів для домашніх тварин
1533х
Фахівець
здатний виконувати зазначені професійні роботи і може займати первинні
посади за Національним класифікатором України "Класифікатор професій"
ДК003:2005: